CATSELF Banner
CATSELF Home
English
Polski
Tilaa Uutiskirje

A Shield

Albumi ja keikkauutisia

Kirjoitettu: 2014-02-13 13:24:09
Hyviä uutisia...

• Albumi on jo masteroitu!
• Kansikuva on myös valmis.

Ei ollut helppoa löytää oikea järjestys kappaleille, se oli kuin palapeli, mutta lopuksi löysin oikean. Albumi on masteroitu ja kansikuva on myös valmis ja se näyttää oikein kauniilta. Olen siihen todella tyytyväinen. Aivan kuten moni muu asia albumin kanssa, oikeasta kannesta päättäminen vaati paljon miettimistä, mutta kun sen teimme, se oli täydellinen.

Jos olet SellaBandissa believeri, kato uusin blogini sieltä. Kohta saat tärkeän sähköpostitiedotteen minulta.

Keikkauutisia: soitan Porvoon Paahtimossa tänä sunnuntaina! Lisätietoa keikkasivulta. 6. maaliskuuta esiinnyn Helsingissä Vasen linjassa, Café Mascotissa.

Huhtikuun alussa aloitan taas jokakeväisen reissun Hollantiin. Ensimmäiset päivämäärät ovat jo tiedossa... löytyy kohta täältä!

Catself

=^^= /Avaa omassa ikkunassa

Catself Mustassa Kissassa

Kirjoitettu: 2013-12-17 22:57:42
Jo huomenna illalla (keskiviikkona 18. joulukuuta) Catself esiintyy Mustassa Kissassa Helsingin Kalliossa. Pääsy on vapaa ja konsertti alkaa jo kello 20.00, joten ei ole syytä olla tulematta, vaikka olisikin aamulla töitä!

mustakissa

Linkki Facebook kutsuun
Avaa omassa ikkunassa

Catself Prinz Willyssä, Kiel

Kirjoitettu: 2013-12-13 14:56:05
Tänään Catself esiintyy Prinz Willyssä!

prinzwillyAvaa omassa ikkunassa

Catself Songs for the Philippines konsertissa

Kirjoitettu: 2013-11-23 16:34:44
Sunnuntaina 24. marraskuuta, Catself esiintyy Songs for the Philippines konsertissa. Songs for the Philippines on hyväntekeväisyyskonsertti joka järjestetään tukeakseen Haiyan taifuunin selviytyjiä. Konsertti pidetään Humanity Housessa Haagissa. Se alkaa tänään klo 20.00 ja jatkuu huomiseen klo 21.00 asti, sisältäen esityksiä useilta artisteilta. Catselfin esiintyminen on 14.50 sunnuntaina, ja sen jälkeen esiintyy Chabliz.Virallinen Facebook kutsu.

Konsertin järjestäjänä on Secret Singer-Songwriter Society.Avaa omassa ikkunassa

< 4 5 6 [7] 8 9 10 >


© 2011-2019 Christer Holm / By Catself
Official website of performer, composer and lyricist Catself.
All Rights Reserved.

Admirably fierce, uncompromising, intelligent, deep, radiant & with generosity of spirit. Listen to everything she does & watch her blossom & bloom.

Ariel
musician