CATSELF Banner
CATSELF Home
English
Polski
Tilaa Uutiskirje

A Shield

Liberté ja Faces Etnofestival

Kirjoitettu: 2013-07-31 14:35:52
Olen palannut Alankomaista ja esiinnyn taas Suomessa! Soitan Club Libertéssä, Helsingissä, TÄNÄÄN, lavalla myös upea suomalainen laulaja-lauluntekijä Oona Kapari ja Trio Rouvat. Ja jo tulevana lauantaina, 3. elokuuta, esiinnyn Faces Etnofestivaalilla. Soitan joitakin ihan uusia kappaleita molemmissa konserteissa.

Alla on video THISSFestistä (The Hague International Singer-Songwriter Festival). Siinä on osa Silver kappaleestani, Cathy Shannonin kuvaamana.

Avaa omassa ikkunassa

THISSFest 27-30-6

Kirjoitettu: 2013-06-27 22:17:39
Catself esiintyy THISSFestilla 27-30 kesäkuuta!

Festivaalin ohjelma: http://thissfest.org/2013-program/Avaa omassa ikkunassa

Catselfin ensimmäinen musiikkivideo on täällä! 2013 voi alkaa.

Kirjoitettu: 2013-01-02 08:23:33
Hyvää uutta vuotta!!!

Ja… jotain jolla vuosi aloitetaan:Tässä on video yhdelle uusista kappaleistani, Consolation Asteroid - video joka on tehty monien teidän avustuksella!

Suuret kiitokset kaikille jotka lähettivät klippejä minulle! Kaikki klipit jotka saatiin, käytettiin. Joskus osa oli pieni, ja joskus suurempi, mutta kaikki olivat tärkeitä ja auttoivat kertomaan tarinaa. Tämä on ensimmäinen musiikkivideoni, ja olen todella tyytyväinen että teimme sen tällä erikoisella tavalla. Toivottavasti tekin olette tyytyväisiä lopputulokseen jonka olemme yhdessä tehneet!

Olen esittänyt Consolation Asteroidin konserteilla jo jonkin aikaa, aina pelkästään pianosäestyksellä. Tämän paljon suuremman ja rikkaamman version on sovittanut ja tuottanut Wim Oudijk, säveltäjä, muusikko ja tuottaja Alankomaista. Minusta tuli hänen työnsä fani kun olin kuullut albumin Nightporter, hollantilaiselta bändiltä Chabliz, jonka hän oli tuottanut ja sovittanut. Viime marraskuussa, kävin hänen studiossa Haagissa, ja äänitimme uudet kauniit versiot kahdesta kappaleestani. Jaan nämäkin teidän kanssa pian – ja nyt, toivottavasti pidätte tästä kappaleesta, ja videosta!

Consolation Asteroid VimeossaAvaa omassa ikkunassa

Ole mukana Catselfin videolla! Lähetä klipit viimeistään 19.12

Kirjoitettu: 2012-12-13 15:02:48
Catself on tekemässä videota uudelle kappaleelle, ja sinä voit olla siinä mukana!

Video tulee koostumaan useista lyhyistä pätkistä jotka ihmiset ovat lähettäneet joka puolelta maailmaa.

Osallistuaksesi:

1) Tee lyhyt video itsestäsi - muutama sekunti riittää! Voit tehdä mitä tahansa videossa - jotain mistä pidät, rentoutua kotona, pitää hauskaa ystävien kanssa, urheilla tai vaikka tehdä työtäsi.

2) Lähetä meille video (alkuperäinen tiedosto)! Voi käyttää esimerkiksi WeTransferiä lähettämään sen osoitteeseen video AT catself.com. Jos haluat, voit myös laittaa sen omalle serverille ja lähettää meille linkin.

3) Lähetä viesti osoitteeseen video AT catself.com jossa on mukana:

- tiedoston nimi

- sinun nimesi/lempinimesi, (sukunimi), kaupunki/kylä, maa - nämä tullaat näyttämään klipin alareunassa! Sukunimi on valinnainen. Laita se mukaan vain jos haluat että se näkyy videolla.

- lause: "Tässä on minun klippini Catselfin musiikkivideoon" (tai vastaava)

4) Tarvitsemme kaikki klipit viimeistään 23.59, keskiviikkona 19. joulukuuta

Käytämme kaikki klipit mitä saamme, jollei suuria teknisiä ongelmia ilmaannu.

Tervetuloa osallistumaan ja kerro muillekin! Mitä enemmän osallistuu, sitä rikkaampi ja mielenkiintoisempi projektista tulee!
Tehdään taidetta yhdessä!

Kaikille jotka ovat Facebookissa, tässä on linkki kutsuun jossa voit osallistua ja jakaa
http://www.facebook.com/events/483802778325503/Catself ja Tiimi
Avaa omassa ikkunassa

< 6 7 8 [9] 10 11 12 >


© 2011-2020 Christer Holm / By Catself
Official website of performer, composer and lyricist Catself.
All rights reserved.

In a world of sound-alike music, Catself is producing unique songs that don't always go where you might expect, and that's a very good thing. The fact she can do so with the result being memorable and capable of repeated listening is the sign of a rare talent.

Michael Hunter
music journalist and radio host, Adelaide, Australia