CATSELF Banner
CATSELF Home
English
Polski
Tilaa Uutiskirje

A Shield


Konsertteja! 15.10: Tampereella, 21.11: ympäri maailmaa

Kirjoitettu: 2021-10-14 22:06:26
Huomenna palaan Katubaari Axuun! Katubaari Axun porukka, olen kaivannut teitä!

Kuten yleensä Axussa, tapahtumaan on vapaa pääsy; ehkä haluaisitte ottaa hieman käteistä mukaan, sillä olen juuri saanut tosi hienoja oheistuotteita. Ne ovat hienoja (ja käytännöllisiä) maagisia esineitä, jotka valaistavat syksyänne ja auttavat minua myös vihdoinkin albumini julkaisemisessa, jos saan kaikki myytyä. Ne tulevat olemaan 12,40 euroa per kpl.

Tapahtuma Facebookissa: https://www.facebook.com/events/351625133187867

Pian Tampereen konsertin jälkeen matkustan Hollantiin ja 21.11 soitan konsertin Chablizin kanssa. Chabliz on Hollantilainen bändi, jonka musiikkia olen rakastanut ja ihaillut jo pitkään. Olemme soittaneet konsertteja yhdessä aiemmin, mutta siitä on jo jonkin aikaa ja olen tosi tyytyväinen, että voimme tehdä tämän taas. Tällä kertaa voi osallistua mistä tahansa maailmaa: konsertti tulee olemaan striimattuna YouTubessa.

Chablizilla on nyt paljon kokemusta nettikonserteista: ääni on fantastinen ja konsertit kuvataan useilla kameroilla. Ei vain musiikki, mutta myös tekninen puoli tulee olemaan todella hyvälaatuista, joten tervetuloa, vaikka olisittekin jo katsoneet paljon nettikonsertteja pandemian alusta lähtien.

Tapahtuma Facebookissa: https://www.facebook.com/events/1381904278874435

Konsertti tulee olemaan striimattuna täällä Chablizin YouTube-kanavalla.

Olen etsimässä mahdollisuuksia soittaa lisää konsertteja. Tiedot uusista konserteista tulevat olemaan Keikat -sivulla heti kun ne ovat vahvistettu. Mutta 21.11: merkatkaa se kalenteriinne! Ei ole helppoa buukata konsertteja varsinkin nyt pandemiarealiteetin aikana, se ei koskaan ole ollut helppoa, ei myöskään ole helppoa matkustaa kaikkialle, mutta 21.11 voin esiintyä Teille, missä tahansa olettekaan, samaan aikaan. Tulkaa katsomaan meitä!Tweet


Avaa omassa ikkunassa


Catself palaa Axuun! Laittakaa päivämäärä muistiin: 23.7

Kirjoitettu: 2021-05-14 19:25:32
Aika on tullut! Uusi vihreä on kasvanut ja kasvaa edelleen, päivät pitenevät, kesä lähestyy ja pandemia on vetäytymässä. Kun livemusiikki taas on tulossa mahdolliseksi, palaan Katubaari Axuun Tampereella 23.7. Odotan innoillani tätä, kuten voisitte arvata!

Lisää tietoa keikat -sivulla.

Tässä on Facebook tapahtuma, saa osallistua, jakaa ja kutsua kavereita:

https://www.facebook.com/events/310708717291394TweetAvaa omassa ikkunassa


Ilta Catselfin kanssa Katubaari Axussa siirretty

Kirjoitettu: 2021-01-24 17:29:46
Olen todellakin odottanut soittamista Axussa jälleen, mutta vallitsevan pandemian takia olemme kaikki päättäneet siirtää Catself illan Katubaari Axussa Tampereella kunnes ajat ovat turvallisempia.

Vaikka pienemmät tapahtumat ovat sallittuja, emme halunneet asettaa ketään riskiin tai tehdä turvavaatimusten seuraamisen vaikeaksi. Viekäämme katseen tulevaisuuteen ja tavataan taas kun se on mahdollista. Siihen asti, pysykää turvallisina!

Tiedot uudesta päivämäärästä julkaistaan tämän sivuston Keikat-sivulla ja myös Catselfin Facebook sivulla ja Twitter profiililla heti kun tiedämme sen. Voi myös lähettää sähköpostia osoitteeseen news@catself.com saadakseen uutisia sähköpostitse – myös kuullakseen uutisia uudesta musiikista, kun sitä on saatu valmiiksi. Olen työstämässä uusia äänityksiä.

Älkää olko surullisia. Tapaamme taas pian!Tweet


Avaa omassa ikkunassa


Catself duo konsertti Andledonissa, Den Andel, Alankomaat

Kirjoitettu: 2020-08-27 15:26:46
Vielä on lippuja saatavilla Catself duo konserttiin Andledonissa huomenna. Varauksen voi tehdä lähettämällä sähköpostin osoitteeseen catself@catself.com. Paikat ovat rajoitetut mahdollistaakseen turvavälit teatterissa.

Tweet


Avaa omassa ikkunassa

[1] 2 3 4 >


© 2011-2021 Christer Holm / By Catself
Official website of performer, composer and lyricist Catself.
All rights reserved.

Catself's style is quite different from the rest in the genre. No love songs or (love) sadness and other clichés, but songs about nature, dreams, mermaids, hitchhiking in Spain, fishing and fishermen, drunken Finns, runaway cats, hit deer, bunnies struck by the lightning and the Apocalypse. All this accompanied by herself on guitar, which was for the second set exchanged for a piano. She kept the audience breathless and captivated till the end.

Yvo Broekhoven
music programmer and promoter at Pekelpop, the Netherlands