CATSELF Banner
CATSELF Home
English
Polski
Tilaa Uutiskirje

A Shield

Catself Finland two-er!

Kirjoitettu: 2020-02-12 14:04:39Tämän viikon lopulla Catself esiintyy kahdesti Suomessa. Perjantaina 14. helmikuuta hän esittää ystävänpäivän konsertin Katubaari Axussa Tampereella. Lauantaina hänet voi nähdä Helsingissä Bar U2:ssa, jossa hän jakaa lavan helsinkiläisen bändin Craven Melodiesin kanssa. Helsingin konsertin järjestää Round Management.

Lisätietoa Keikat -sivulla.

Tampere https://www.facebook.com/events/2408747646008290/
Helsinki https://www.facebook.com/events/191039025621623/Tweet


Avaa omassa ikkunassa

Uusi äänitys vuoden loppuun! Jotain uutta ja jotain vanhempaa

Kirjoitettu: 2019-12-31 11:44:28
Hyvästi 2019. Olit ainutlaatuinen vuosi. Asioita tapahtui, jota olin aina halunnut tehdä, enkä voinut kuvitella, että olisin voinut tehdä niitä niin pian.

Yksi ainutlaatuisimmista asioista oli lyhytfilmi/musiikkivideo Chablizille, jonka ohjasin ja kuvasin viime kesänä heidän kauniille kappaleelle When Sirens Call. Jos et ole vielä nähnyt sitä, se voi katsottavissa täällä:Omasta musiikistani puhuen, vuoden alussa äänitin A New Greenin. Olen hyvin tyytyväinen sen kanssa, ja olen iloinen, etten ole ainoa. Se on tähän mennessä parhaiten myynyt kappaleeni Bandcampissa, sitä on soitettu aika monella radiokanavalla monissa maissa, varsinkin Isossa Britanniassa, ja se on saanut oikein hyvät arvostelut KMS Reviewsissa (Saksa) ja Nordic Music Reviewsissa (Iso Britannia).

Musiikin äänittäminen ja tuottaminen on yksi parhaista asioista minulle. Uusien asioiden huomaamisessa kappaleissa ja niiden maalaaminen erilaisilla soittimilla ja sovituksilla, ja uusien polkujen löytäminen kappaleiden kululle ja uusien kuvioiden tekeminen. Se on kuin kiehtova matka, ja toivon voisivani tehdä tätä vielä enemmän. Paitsi silloin pitäisi lopettaa kiertueiden pitäminen, ja se ei olisi hyvä asia. Joten yritän jakaa ajan äänittämisen ja konserttien buukkaamisen välillä ollessani kotona, ja kumpaankaan ei ole koskaan tarpeeksi aikaa.

Mutta olen soittanut hienoja konsertteja tänä vuonna, soolona sekä mahtavan rumpalini Annewilin kanssa, joka alkoi soittamaan kanssani 2018 lopulla. Yhteistyö kasvoi ja sitten... OK, täytyy jättää jotain yllätyksiä ensi vuodelle.

Esiinnyin eniten Hollannissa, mutta myös Saksassa. Yksi niistä oli avaajana Andy Jonesille, käykää tutustumassa, koska hän on juuri viimeistelemässä uutta albumia ja olen kuullut siitä joitakin kappaleita, ja se tulee olemaan tosi hyvä.

Soitin myös kaksi todella hienoa konserttia Suomessa, hyvin ainutlaatuisessa pubissa, Katubaari Axussa Tampereella. Palaan sinne ystävänpäivänä (14. helmikuuta), joten jos asutte lähellä, merkatkaa se kalenteriinne! https://www.facebook.com/events/2408747646008290/

Kävin Tampereella myös toisen asian yhteydessä, osallistuakseen WOMEXiin, jo kolmatta kertaa. Se oli aika musiikkilöydöille ja yhteyksien luomiselle ihmisiin - joka kerta WOMEXin jälkeen, päässäni vilisee monta viikkoa kaikkia asioista, joita siellä tapahtui.

Joten - tämä on ollut vuosi täynnä yllätyksiä. Asioita, joita en odottanut tapahtuvan tapahtui, ja asioita, joita toivoin saavani tehtyä edelleen odottavat tulevan tehdyksi ensi vuotta.

Olit hyvä vuosi, 2019... Ja tässä on pieni yllätys sinulle.

Kappale, jonka kirjoitin kymmenen vuotta sitten, joka ansaitsi uudelleenäänityksen. Kappale huonosta tuurista, tai vaikeasta ajasta, ja miten päästä sen yli.

On erilaisia tapoja käsitellä harmaata sateista päivää. Irlannissa olen kuullut ihmisten sanovan "Onpa kaunis päivä!" päivänä, joka on niin ruma, mutainen, märkä, kylmä ja tuulinen, että se tuntuu vitsiltä, mutta kuulosti kuitenkin kovin rehelliseltä. Puolalainen voisi reagoida eri tavalla, ehkä käyttäen vahvoja sanoja. Suomalainen ei ehkä sano mitään, pukeutuisi sään mukaan ja lähtisi lenkille.

On asioita, joille emme mahda mitään, kuten sää. Mutta on paljon asioita, joita voimme jotenkin muuttaa. On eri tapoja käsitellä haluamattomia tai vaikeita tilanteita. Yksi on kertoa itsellesi, että asiat eivät ole niin huonosti, ja ne voisivat olla huonommin. Ja se on aina totta ja se voi saada sinut tuntemaan itsesi iloisemmaksi, mutta silloin myös ylipuhut itsesi, että ei ole mitään järkeä yrittää muuttaa mitään, varsinkaan, jos se tulee olemaan vaikeaa.

Toinen tapa on tiedustaa, että asiat ovat huonosti, tai eivät ole niin hyvin kuin ne voisivat olla, ja silloin ensimmäinen askel on tehdä niistä paremmat.

Tämän takia olen sitä mieltä, että vaikka se sisältää putkiongelmaa, sadetta, mutaa, hukattuja kenkiä ja pienen eläimen kuoleman, The Bunny Song on positiivinen kappale.
https://catself.bandcamp.com/track/the-bunny-song

Rakastan muusikon elämääni. Mutta tunnustan, että en ole tyytyväinen albumini tilanteeseen, joka edelleen odottaa julkaisua. Tämän täytyy muuttua. Jatkan arvoitusten ratkomista, vuorien kiipeämistä ja hyvän taistelun taistelemista.

Uusi vuosi, tule ja tuo meille lunta, jäätä, viisautta, energiaa ja hyviä yllätyksiä ja mahdollisuuksia.

TweetAvaa omassa ikkunassa

Uusi kappale: A New Green

Kirjoitettu: 2019-03-23 17:15:02
A New Green, uusi Catself-kappale, on jo saatavilla Bandcampissa.https://catself.bandcamp.com/track/a-new-green

Kappale reflektoi luonnon vaihtelua, päivänvaloa, vuodenaikoja ja kaikkea, joka muuttuu joksikin toiseksi eläväksi poistuessaan.

Nauttikaa, kuunnelkaa, ostakaa, jakakaa!

* Catselfin albumin kannattajat voivat ladata kappaleen omalla erityisellä lataussivulla (linkki lähetettiin albumipäivityksen mukana - mailatkaa meille, jos olet yksi kannattajista ja et ole saanut linkkiä).

Catself on nyt Hollannissa. Huomenna hän esiintyy Schutrups Exloossa.
Facebook tapahtuma:
https://www.facebook.com/events/364847784113073
Tweet


Avaa omassa ikkunassa

Catself Amsterdam Boat Sessionsissa – uusia kappaleita ja videoita! Syyskuussa konsertteja Alankomaissa

Kirjoitettu: 2018-08-30 13:13:21
Heinäkuussa Catself esiintyi Amsterdam Boat Sessionsille. Se on kasvava videokanava, joka kuvaa artisteja, kun he soittavat omia kappaleitaan laivalla sen seilatessa ympäri Amsterdamia. Sessio, jossa on mukana The Missing Song sekä kolme uutta kappaletta, joita ei ole vielä julkaistu netissä, on juuri tullut nähtäville! Tervetuloa katsomaan videot alta.

Crows Must Eat


Linkit yksittäisiin videoihin:

https://www.youtube.com/watch?v=huwiiLnndBQ

https://www.youtube.com/watch?v=ZJ8k3z4g_30

https://www.youtube.com/watch?v=w1VWV1eCrQQ

https://www.youtube.com/watch?v=-eXPFojEGik

Amsterdam Boat Sessions tukee voittoa tavoittamatonta järjestöä Plastic Whale, joka työskentelee muovin poistamisesta vesistöistä. Kun kanavan suosio kasvaa, kaikki mainostulot käytetään Plastic Whalen tukemiseen. Jakakaa mielellään vidoita, ja kanavaa voi auttaa kanavaa tilaamalla sen:

Amsterdam Boat Sessions videokanava

Catself esiintyy kahdesti Alankomaissa syyskuun alussa. Torstaina 6.9 hän esiintyy taas Le petit théâtre and the Sugar Shackissa Groningenissa. Seuraavana päivänä hän esiintyy Permanent Beta Festivalilla. Lisätietoa Keikat -sivulla – pitäkää sitä silmällä, sillä lisää päivämääriä on tulossa.

Toivottavasti tulette pitämään uusista erikoisista videoista! Kommentoikaa mielellään YouTubessa.Tweet


Avaa omassa ikkunassa

[1] 2 3 4 >


© 2011-2020 Christer Holm / By Catself
Official website of performer, composer and lyricist Catself.
All rights reserved.

The honesty in her music is so compelling it makes you want to follow her. Beautiful, light and somehow sensual.

Jacomo Williams