CATSELF Banner
CATSELF Home
Facebook
Twitter
Instagram
Youtube
Bandcamp
English
Polski
Tilaa Uutiskirje

A Shield


Ilta Catselfin kanssa Katubaari Axussa siirretty

Kirjoitettu: 2021-01-24 17:29:46
Olen todellakin odottanut soittamista Axussa jälleen, mutta vallitsevan pandemian takia olemme kaikki päättäneet siirtää Catself illan Katubaari Axussa Tampereella kunnes ajat ovat turvallisempia.

Vaikka pienemmät tapahtumat ovat sallittuja, emme halunneet asettaa ketään riskiin tai tehdä turvavaatimusten seuraamisen vaikeaksi. Viekäämme katseen tulevaisuuteen ja tavataan taas kun se on mahdollista. Siihen asti, pysykää turvallisina!

Tiedot uudesta päivämäärästä julkaistaan tämän sivuston Keikat-sivulla ja myös Catselfin Facebook sivulla ja Twitter profiililla heti kun tiedämme sen. Voi myös lähettää sähköpostia osoitteeseen news@catself.com saadakseen uutisia sähköpostitse – myös kuullakseen uutisia uudesta musiikista, kun sitä on saatu valmiiksi. Olen työstämässä uusia äänityksiä.

Älkää olko surullisia. Tapaamme taas pian!Tweet


Avaa omassa ikkunassa


Catself duo konsertti Andledonissa, Den Andel, Alankomaat

Kirjoitettu: 2020-08-27 15:26:46
Vielä on lippuja saatavilla Catself duo konserttiin Andledonissa huomenna. Varauksen voi tehdä lähettämällä sähköpostin osoitteeseen catself@catself.com. Paikat ovat rajoitetut mahdollistaakseen turvavälit teatterissa.

Tweet


Avaa omassa ikkunassa


Uusi kappale: Crows Must Eat

Kirjoitettu: 2020-06-27 18:36:47
Uusi äänitykseni, Crows Must Eat, on jo saatavilla Bandcampista.Kirjoitin tämän kappaleen jo aikaisemmin, mutta sain juuri äänityksen valmiiksi, pandemian aikana. Se on tarina variksista. Tai kehotus rauhaan. Rajun taistelun jälkeen, vain varikset ovat aitoja voittajia.

Kappale soitettiin heti W Pół Rocku radio-ohjelmassa Puolassa sekä Roots and Branches -ohjelmassa Three D Radiolla Australian Adelaidessa. Lisää radiosoittoja on tulossa. Iso kiitos tuesta ja myös suuret kiitokset kaikille, jotka ovat ostaneet, tai tulevat ostamaan uuden kappaleeni.

* Kuten yleensä, kaikki Catselfin albumin rahoittajat, jotka tukivat vielä julkaisematonta Catselfin albumia voivat ladata kappaleen heidän omalta lataus-sivulta. Kirjautumistiedot ovat samat kuin viimeksi. Jos tiedot eivät ole tallessa, ottakaa yhteyttä.

Catself esittämässä Crows Must Eat Amsterdam Boat Sessionsissa

Tweet


Avaa omassa ikkunassa


Catself Finland two-er!

Kirjoitettu: 2020-02-12 14:04:39Tämän viikon lopulla Catself esiintyy kahdesti Suomessa. Perjantaina 14. helmikuuta hän esittää ystävänpäivän konsertin Katubaari Axussa Tampereella. Lauantaina hänet voi nähdä Helsingissä Bar U2:ssa, jossa hän jakaa lavan helsinkiläisen bändin Craven Melodiesin kanssa. Helsingin konsertin järjestää Round Management.

Lisätietoa Keikat -sivulla.

Tampere https://www.facebook.com/events/2408747646008290/
Helsinki https://www.facebook.com/events/191039025621623/Tweet


Avaa omassa ikkunassa

< 1 2 [3] 4 5 6 >


© 2011-2024 Christer Holm / By Catself
Official website of performer, composer and lyricist Catself.
All rights reserved.

Admirably fierce, uncompromising, intelligent, deep, radiant & with generosity of spirit. Listen to everything she does & watch her blossom & bloom.

Ariel
musician