CATSELF Banner
CATSELF Home
English
Polski
Tilaa Uutiskirje

A Shield


Catself Amsterdam Boat Sessionsissa – uusia kappaleita ja videoita! Syyskuussa konsertteja Alankomaissa

Kirjoitettu: 2018-08-30 13:13:21
Heinäkuussa Catself esiintyi Amsterdam Boat Sessionsille. Se on kasvava videokanava, joka kuvaa artisteja, kun he soittavat omia kappaleitaan laivalla sen seilatessa ympäri Amsterdamia. Sessio, jossa on mukana The Missing Song sekä kolme uutta kappaletta, joita ei ole vielä julkaistu netissä, on juuri tullut nähtäville! Tervetuloa katsomaan videot alta.

Crows Must Eat


Linkit yksittäisiin videoihin:

https://www.youtube.com/watch?v=huwiiLnndBQ

https://www.youtube.com/watch?v=ZJ8k3z4g_30

https://www.youtube.com/watch?v=w1VWV1eCrQQ

https://www.youtube.com/watch?v=-eXPFojEGik

Amsterdam Boat Sessions tukee voittoa tavoittamatonta järjestöä Plastic Whale, joka työskentelee muovin poistamisesta vesistöistä. Kun kanavan suosio kasvaa, kaikki mainostulot käytetään Plastic Whalen tukemiseen. Jakakaa mielellään vidoita, ja kanavaa voi auttaa kanavaa tilaamalla sen:

Amsterdam Boat Sessions videokanava

Catself esiintyy kahdesti Alankomaissa syyskuun alussa. Torstaina 6.9 hän esiintyy taas Le petit théâtre and the Sugar Shackissa Groningenissa. Seuraavana päivänä hän esiintyy Permanent Beta Festivalilla. Lisätietoa Keikat -sivulla – pitäkää sitä silmällä, sillä lisää päivämääriä on tulossa.

Toivottavasti tulette pitämään uusista erikoisista videoista! Kommentoikaa mielellään YouTubessa.Tweet


Avaa omassa ikkunassa


Alien Vampiress Is Fitting In espanjalaisessa ohjelmassa La Libélula Espanjan Radio 3:lla

Kirjoitettu: 2018-07-26 14:20:01
Kappale Alien Vampiress Is Fitting In, jonka Catself äänitti Saint Nicholas Orchestran kanssa, on soitettu espanjalaisen Radio 3:n musiikki- ja kirjallisuusohjelmassa La Libélula. Ohjelma on kuunneltavissa tai ladattavissa alla olevan linkin kautta:

http://www.rtve.es/alacarta/audios/la-libelula/libelula-para-quien-no-brilla-luz-jose-maria-perez-zuniga-ed-berenice-19-07-18/4668291/


Catself on juuri matkustamassa takaisin Hollannista Suomeen, jossa hän esiintyy elokuussa. 7.9 hän palaa taas Hollantiin esiintymään Permanent Beta Festivaalilla. Hän on myös etsimässä lisää konsertteja sen ajan ympärille.Tweet


Avaa omassa ikkunassa


Catself-ostoskassi tilattavissa! Konsertteja Alankomaissa

Kirjoitettu: 2018-06-15 14:58:35
Ensimmäistä kertaa Bandcampissa olevien kappaleiden lisäksi on saatavilla Catself-tavaraa suoraan meiltä.

Ekologinen Catself-ostoskassi, jossa on lainaus yhdestä hänen suosituimmista kappaleista, on tilattavissa. Kassi on tehty puuvillasta ja tulee kestämään pitkään.


Vain tänään (perjantai 15.6) tälle on erikoishinta: 12 euroa plus postikulut (sis. ALV). Alkaen huomenna, hinta on 16 euroa plus postikulut.

Tilataksesi: lähetä sähköposti osoitteeseen catself@catself.com jossa nimesi ja osoitteesi ja montako kassia haluat ostaa. Vastaamme ja kerromme postikulujen hinnan. Tämän jälkeen voit maksaa PayPalilla osoitteeseen catselfmusic@gmail.com tai pankkisiirtona.

Catself on nyt Alankomaissa. Huomenna iltapäivällä hän esiintyy Bergumissa ja 21.6 hän esiintyy Le petit théâtre & the Sugar Shackissa Groningenissa. 30.6 hän esiintyy Rumbling Earth -festivaalilla, myös Groningenissa. Katso lisää tietoa Keikat-sivulta.
Tweet


Avaa omassa ikkunassa


Catself Zaal 100:ssa, Amsterdamissa

Kirjoitettu: 2018-01-31 16:33:42
Perjantaina 2. helmikuuta klo 20:00 Catself esiintyy Zaal 100:ssa Amsterdamissa. Huoneessa on akustinen piano, joten western- ja klassisen kitarasäestysten ohella odotettavissa on myös pari pianosäestettyä kappaletta, tällä kertaa soitettuna akustisella soittimella.

Ennen Catself -esitystä on mahdollisuus nauttia kolmen ruokalajin vegaanipäivällinen (9 €). Perjantai tulee olemaan viimeinen päivä kolmen päivän pituisesta vegaaniruoka -festivaalista. Päivällistä varten kannattaa saapua ennen klo 20:00.

Tapahtumassa ei ole lipunmyyntiä, vaan se tapahtuu lahjoitusten voimalla, joten ottakaa käteistä mukaan.

Tapahtuma Facebookissa: www.facebook.com/events/194656704454853

Tweet


Avaa omassa ikkunassa

< 1 2 [3] 4 5 6 >


© 2011-2022 Christer Holm / By Catself
Official website of performer, composer and lyricist Catself.
All rights reserved.

Catself's style is quite different from the rest in the genre. No love songs or (love) sadness and other clichés, but songs about nature, dreams, mermaids, hitchhiking in Spain, fishing and fishermen, drunken Finns, runaway cats, hit deer, bunnies struck by the lightning and the Apocalypse. All this accompanied by herself on guitar, which was for the second set exchanged for a piano. She kept the audience breathless and captivated till the end.

Yvo Broekhoven
music programmer and promoter at Pekelpop, the Netherlands