CATSELF Banner
CATSELF Home
Tilaa Uutiskirje

A Shield


Catself Amsterdam Boat Sessionsissa – uusia kappaleita ja videoita! Syyskuussa konsertteja Alankomaissa

Kirjoitettu: 2018-08-30 13:13:21
Heinäkuussa Catself esiintyi Amsterdam Boat Sessionsille. Se on kasvava videokanava, joka kuvaa artisteja, kun he soittavat omia kappaleitaan laivalla sen seilatessa ympäri Amsterdamia. Sessio, jossa on mukana The Missing Song sekä kolme uutta kappaletta, joita ei ole vielä julkaistu netissä, on juuri tullut nähtäville! Tervetuloa katsomaan videot alta.

Crows Must Eat


Linkit yksittäisiin videoihin:

https://www.youtube.com/watch?v=huwiiLnndBQ

https://www.youtube.com/watch?v=ZJ8k3z4g_30

https://www.youtube.com/watch?v=w1VWV1eCrQQ

https://www.youtube.com/watch?v=-eXPFojEGik

Amsterdam Boat Sessions tukee voittoa tavoittamatonta järjestöä Plastic Whale, joka työskentelee muovin poistamisesta vesistöistä. Kun kanavan suosio kasvaa, kaikki mainostulot käytetään Plastic Whalen tukemiseen. Jakakaa mielellään vidoita, ja kanavaa voi auttaa kanavaa tilaamalla sen:

Amsterdam Boat Sessions videokanava

Catself esiintyy kahdesti Alankomaissa syyskuun alussa. Torstaina 6.9 hän esiintyy taas Le petit théâtre and the Sugar Shackissa Groningenissa. Seuraavana päivänä hän esiintyy Permanent Beta Festivalilla. Lisätietoa Keikat -sivulla – pitäkää sitä silmällä, sillä lisää päivämääriä on tulossa.

Toivottavasti tulette pitämään uusista erikoisista videoista! Kommentoikaa mielellään YouTubessa.Tweet

Takaisin

Catself has music as interesting and unique as her name is. Her music reminds me of a nouveau-celtic sound. Her guitar style is clean and soothing. Her voice fit her unique style of music quite nicely. Have a listen.Clive Barratt

musician