CATSELF Banner
CATSELF Home
Tilaa Uutiskirje

A Shield


Konsertteja! 15.10: Tampereella, 12.12: ympäri maailmaa

Kirjoitettu: 2021-10-14 22:06:26
Huomenna palaan Katubaari Axuun! Katubaari Axun porukka, olen kaivannut teitä!

Kuten yleensä Axussa, tapahtumaan on vapaa pääsy; ehkä haluaisitte ottaa hieman käteistä mukaan, sillä olen juuri saanut tosi hienoja oheistuotteita. Ne ovat hienoja (ja käytännöllisiä) maagisia esineitä, jotka valaistavat syksyänne ja auttavat minua myös vihdoinkin albumini julkaisemisessa, jos saan kaikki myytyä. Ne tulevat olemaan 12,40 euroa per kpl.

Tapahtuma Facebookissa: https://www.facebook.com/events/351625133187867

Pian Tampereen konsertin jälkeen matkustan Hollantiin ja 12.12 soitan konsertin Chablizin kanssa. Chabliz on Hollantilainen bändi, jonka musiikkia olen rakastanut ja ihaillut jo pitkään. Olemme soittaneet konsertteja yhdessä aiemmin, mutta siitä on jo jonkin aikaa ja olen tosi tyytyväinen, että voimme tehdä tämän taas. Tällä kertaa voi osallistua mistä tahansa maailmaa: konsertti tulee olemaan striimattuna YouTubessa.

Chablizilla on nyt paljon kokemusta nettikonserteista: ääni on fantastinen ja konsertit kuvataan useilla kameroilla. Ei vain musiikki, mutta myös tekninen puoli tulee olemaan todella hyvälaatuista, joten tervetuloa, vaikka olisittekin jo katsoneet paljon nettikonsertteja pandemian alusta lähtien.

Tapahtuma Facebookissa: https://www.facebook.com/events/1381904278874435

Konsertti tulee olemaan striimattuna täällä Chablizin YouTube-kanavalla.

Olen etsimässä mahdollisuuksia soittaa lisää konsertteja. Tiedot uusista konserteista tulevat olemaan Keikat -sivulla heti kun ne ovat vahvistettu. Mutta 12.12: merkatkaa se kalenteriinne! Ei ole helppoa buukata konsertteja varsinkin nyt pandemiarealiteetin aikana, se ei koskaan ole ollut helppoa, ei myöskään ole helppoa matkustaa kaikkialle, mutta 12.12 voin esiintyä Teille, missä tahansa olettekaan, samaan aikaan. Tulkaa katsomaan meitä!Tweet

Takaisin

Admirably fierce, uncompromising, intelligent, deep, radiant & with generosity of spirit. Listen to everything she does & watch her blossom & bloom.Ariel

musician